resolució

El jutge arxiva el cas de l'àtic que va comprar Ignacio González a Marbella

el magistrat afirma que no ha quedat acreditada la perpetració dels delictes que se li acusava al costat de la seva dona

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 d’Estepona (Màlaga) ha acordat el sobreseïment i l’arxiu de la causa oberta en relació amb un àtic que va comprar l’expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González a Marbella, juntament amb la seva dona, el desembre del 2012.

En la resolució judicial, el magistrat afirma que no ha quedat acreditada la perpetració dels delictes que se’ls acusava, per la qual cosa procedeix a decretar el sobreseïment provisional i arxiu de les actuacions.

Notícies relacionades

L’advocat d’Ignacio González i la seva dona, Víctor Navas, ha assegurat que està molt satisfet amb la resolució judicial i ha afirmat que espera que l’esmentada interlocutòria ajudi a fer un gir a la resta de processos que se segueixen contra el seu patrocinat.

La Fiscalia de Màlaga ja va acordar el desembre passat el sobreseïment després de comprovar que, després de la investigació efectuada, no hi havia prou indicis que poguessin donar suport a la imputació d’Ignacio González, la seva dona, Lourdes Cavero, i l’empresari i president de l’Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo.