de madrid

Vox inicia l'expulsió d'una regidora pels seus «inacceptables» comentaris sobre Marlaska

Va escriure en una discussió amb altres usuaris de Twitter que el ministre «el posen els nens jovenets»

marlaskaok

marlaskaok

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Vox ha posat un expedient d’expulsió a la regidora de la formació a Galapagar Cristina Gómez pels seus «inacceptables» comentaris a Twitter sobre el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, en què va arribar a escriure que «el posen els nens jovenets».

La polèmica ha sorgit quan l’edil participava en una cassolada davant la residència del vicepresident segon del Govern, Pablo Iglesias. Davant les crítiques que ha rebut en aquesta xarxa social per part d’alguns usuaris, ha llançat: ‘Apunta’t a la cua de Marlaska, que també el posen els nenets jovenets’ i a un altre li diu ‘A tu que et va més, ¿llepar cony o menjar polla?. M’han dit que Marlaska vam com un boig reclutant voluntaris».

Aquests ‘tuits’ han sigut ja esborrats del compte de l’edil, però els comentaris circulen per la xarxa en nombroses captures de pantalla.

Notícies relacionades

Fonts de Vox han assenyalat que la regidora és «responsable d’unes inacceptables declaracions referides al ministre d’Interior» i que «compta des d’ahir amb un expedient d’expulsió del partit». «Vox rebutja, evidentment, aquestes manifestacions i ha activat el seu Comitè de Garanties quan n’ha tingut coneixement», han asseverat.