Coronavirus

Les televisions dels hospitals seran gratuïtes en tota la xarxa de la Comunitat de Madrid

Díaz Ayuso utilitza aquesta mesura per enaltir la col·laboració publicoprivada

13/09/2017 Imagen de recurso del Hospital Gregorio Marañón.

13/09/2017 Imagen de recurso del Hospital Gregorio Marañón. / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha avançat que, gràcies a la col·laboració publicoprivada, les televisions de tots els hospitals de la xarxa seran gratuïtes per als pacients que estan en aïllament pel coronavirus.

Així ho ha assenyalat en una entrevista a COPE, recollida per Europa Press, en què la dirigent madrilenya ha celebrat aquesta iniciativa i ha recordat que és molta la gent que ara mateix està «sola per complet». Alguns centres ja han començat a aplicar aquesta mesura, com és el cas de l’Hospital de Móstoles i el Clínic.

D’altra banda, Ayuso ha recordat que gràcies a aquesta col·laboració també són possibles els hospitals medicalitzats i garantir menús per als nens de famílies perceptores de renda mínima d’inserció (RMI).

A més, la presidenta ha posat èmfasi en el fet que hi ha una «llarga llista» d’empreses del sector privat que han ofert la seva ajuda per impulsar l’aplicació mòbil que permet «descongestionar» el telèfon d’atenció per al coronavirus.

Notícies relacionades

El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, ja va detallar que estaven en tràmits perquè els pacients que estan ingressats als hospitals puguin veure la televisió de manera gratuïta, perquè la seva etapa d’aïllament es faci més suportable.

En aquest sentit, va dir que hi ha persones que estan soles que no poden rebre visites i s’enfronten a una estada «prolongada» en el seu ingrés, una cosa que obliga a posar mitjans perquè «passin el temps de la millor manera possible». 

Temes:

Coronavirus