interceptat per la guàrdia civil

El futbolista Marcelo, a judici al reconèixer que va conduir sense punts i a 134 km/h

El defensa del Reial Madrid va confessar el delicte comès el passat 19 de desembre per la carretera d'accés a la ciutat esportiva del club

marcelo

marcelo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El defensa del Reial Madrid Marcelo Vieira anirà a judici per un delicte contra la seguretat viària després de reconèixer davant del jutge que el passat 19 de desembre va conduir sense punts al carnet i a 134 km/h per la carretera d’accés a Valdebebas, on s’ubica la ciutat esportiva del club ‘merengue’.

La compareixença de Marcelo en qualitat d’investigat ha tingut lloc al Jutjat d’Instrucció número 3 d’Alcobendas pels fets succeïts el passat 19 de desembre, quan va ser interceptat per la Guàrdia Civil conduint per l’esmentada carretera a una velocitat de 134 km/h.

Notícies relacionades

Després de la presa de declaració, el jutge fixarà per al març una compareixença, regulada per l’article 779.5 de la Lecrim, per transformar les diligències prèvies actuals en judici ràpid o bé es continuarà pel tràmit ordinari. Ho farà conforme a la petició que realitzi el fiscal. Fonts jurídiques han assenyalat a Europa Press que previsiblement se’l jutjarà per judici ràpid ja que ha reconegut el delicte que se li imputa.