informe pericial

Reyes anava a més de 220 km/h quan es va estavellar amb el seu cotxe

La Guàrdia Civil de Trànsit conclou que el futbolista sevillà va superar en més de 100 km el límit assenyalat a la carretera

zentauroepp48426898 wreckage removed from the crash site where the spanish footb190603090813

zentauroepp48426898 wreckage removed from the crash site where the spanish footb190603090813 / STRINGER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futbolista José Antonio Reyes, mort dissabte en un accident de trànsit en què també va morir el seu cosí, circulava a més de 220 quilòmetres per hora, segons ha pogut confirmar la Guàrdia Civil de Trànsit.

Així ho han indicat a Efe fonts de l’institut armat, que han assenyalat que no es pot saber, almenys de moment, la velocitat exacta a què circulaven, però sí que era superior a 220 km/hora en un tram que és limitat a 120.

Reyes, en un partit de l’Europa League a Rotterdam, el 2014 / PETER DE JONG (ap)

El sinistre va tenir lloc sobre les 11.40 hores de dissabte passat en el quilòmetre 18 de l’A-376, en direcció a Utrera, eal terme municipal d’Alcalá de Guadaira (Sevilla). Reyes, amant dels cotxes, conduïa un Mercedes S550 Brabus, en què viatjaven també dos cosins del jugador, Jonathan Reyes, que va morir a l’acte, i Juan Manuel Calderón, que segueix greu a la Unitat de Cures Intensives (uci) de l’hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

Segons tots els indicis, l’excés de velocitat va ser la causa que va provocar la sortida de la via del Mercedes i que bolqués. El cotxe es va incendiar i va quedar calcinat.

"Problema de velocitat"

Notícies relacionades

Reyes i el seu cosí Jonathan, que ocupava al seient posterior, van morir, mentre que Juan Manuel Calderón, que anava de copilot, va resultar ferit i va aconseguir sortir del cotxe. La Guàrdia Civil no descarta que un altre dels factors que van intervenir en l’accident fos la distracció, han afegit les mateixes fonts.

Aquest dimarts, el director general de Trànsit en funcions, Pere Navarro, ha assenyalat que la investigació encara no havia acabat, però ha recordat que "sortida de via, bolcada i incendi és un problema de velocitat".