a Parla

Els nou detinguts en les baralles entre 'Los ñetas' i marroquins, en llibertat

Se'ls acusa de delictes de pertinença a organització criminal, lesions i tinença il·lícita d'armes

juzgados-madrid

juzgados-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El Jutjat d’Instrucció número 7 de Parla ha deixat en llibertat els nou detinguts, alguns d’ells membres de la banda llatina de ‘Los Ñetas’, en dues baralles originades entre membres d’aquesta colla i ciutadans marroquins, han informat a Europa Press fonts jurídiques. Se’ls acusa de delictes de pertinença a organització criminal, lesions i tinença il·lícita d’armes als acusats que portaven armes prohibides.

L’inici de la baralla va tenir lloc cap a les 20.30 hores de dilluns passat a la Plaza de la Constitución de la localitat de Parla, pròxims a un local de lleure situat al carrer Río Ebro. Agents de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional van detenir quatre persones, tres d’elles per tinença il·lícita d’armes i la quarta per infracció a la llei d’estrangeria.

Es tracta d’un equatorià de 18 anys, un espanyol de 20, un hondureny de 22 i un equatorià de 18. Els arrestats portaven matxets, catanes, bats de fusta, trossos de llambordes i barres metàl·liques que els van ser intervinguts. D’altra banda, i relacionada amb aquests primers fets, es va originar una baralla multitudinària entre unes 40 persones cap a les 23.30 hores al carrer Real de Parla, al costat del parc de la Ballena, després que una persona d’origen iberoamericà va agredir un home espanyol de 22 anys d’origen marroquí, amb la boca destrossada, que va ser traslladat a l’Hospital de Parla.

Notícies relacionades

En aquest cas, va ser la Policia Local la que va detenir cinc persones per baralla tumultuària. Es tracta d’un colombià de 27 anys, un espanyol de 18, un peruana 25, un romanès de 27 i un colombià de 31. La Policia ha recalcat que gràcies a la seva intervenció es va evitar una baralla important amb possibles ferits.