BATALLA CAMPAL

Sis detinguts per una baralla entre clans gitanos al barri de Vallecas

La baralla amb armes blanques entre familiars s'ha saldat amb tres persones ferides, una d'elles greu

furgon-policial

furgon-policial

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut quatre homes i dues dones implicades en la baralla ocorreguda aquest dijous a la zona del Pozo del Tío Raimundo, al madrileny districte de Vallecas, on han resultat ferides tres persones, una d’elles greu, ha informat a Europa Press un portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Els fets, les causes dels quals ara s’estan investigant, van passar cap a les 14 hores al carrer Cabo de Tarifa. Fins al lloc van acudir sanitaris del Samur Protecció-Civil, els qui van atendre un home de prop de 65 anys, que presentava una ferida d’arma blanca a l’abdomen i que ha hagut de ser traslladat a l’Hospital Gregorio Marañón amb pronòstic reservat.

Notícies relacionades

Així mateix, han assistit a un altre home, de 35 anys, amb un tall al braç i policontusions, també traslladat al Marañón; i per últim a una dona d’uns 60 anys que presentava contusions que ha sigut mobilitzada a l’Hospital Infanta Leonor. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació i ha detingut sis persones, que són familiars entre si.

La baralla s’ha produït a pocs metres de l’assassinat del passat mes d’abril de Francisco D.C., que es va desencadenar per una simple baralla amb un gos al Pozo del Tío Raimundo. Després d’irades protestes veïnals al barri contra la família del presumpte assassí, aquest es va entregar dies després en una comissaria. Es tracta d’‘El Chule’, un jove de 20 anys, membre d’un conegut clan gitano de la zona.