baralla tumultuària

Nou detinguts en una baralla que va deixar quatre ferits per arma blanca a Madrid

La Policia Nacional continua investigant els fets, però es descarta una disputa entre bandes llatines

tetuan / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional ha detingut nou persones després d’una baralla al carrer Jerónima Llorente, al districte de Tetuán, que va tenir com a resultat quatre ferits per arma blanca. El succés va ocórrer sobre les 20.00 hores d’aquest dimecres i el ferit més greu, un home 39 anys, que presentava dues ferides per arma blanca al tòrax, una al costat i una altra a l’esquena, va ser traslladat a l’hospital de La Paz

Notícies relacionades

Els altres tres ferits són un home i una dona, tots dos d’uns 55 anys, i un altre home d’uns 40 anys, tots ells amb talls al cap i a les mans que van ser traslladats també a l’hospital de La Paz. Les nou persones arrestades per la seva implicació en aquesta baralla estan acusades de baralla tumultuària, segons han informat a Efe fonts policials.

Les edats dels acusats oscil·len entre els 30 i els 40 anys, tot i que el més jove té 23 anys i el més gran, 56. A més de les persones hospitalitzades, els detinguts també tenen contusions lleus i lesions per ampolles de vidre com a conseqüència de la baralla. Els investigadors han descartat que l’origen del succés sigui una disputa entre bandes llatines. La Brigada d’Informació de la Policia Nacional ha assumit les indagacions.