Puente de Vallecas

Detenen un noi de 18 anys acusat d'apunyalar-ne un altre a Madrid

El noi va patir diverses ferides per arma blanca a l'esquena i al tòrax

Va ser traslladat a l'Hospital Dotze d'Octubre, on està ingressat amb pronòstic greu

policia-nacional-puerta-coche

policia-nacional-puerta-coche

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Agents de la Policia Nacional han detingut aquesta matinada un noi de 18 anys acusat d’apunyalar-ne un altre de 22 anys al districte madrileny de Puente de Vallecas. Els fets es van produir cap a les 00.25 hores a l’altura del número 3 del carrer de la Sierra de los Filabres, segons han informat fonts d’Emergències Madrid.

Notícies relacionades

Amb prou feines mitja hora després, els agents van detenir un espanyol de 18 anys acusat d’un delicte d’intent d’homicidi. El noi va patir diverses ferides per arma blanca a la zona de l’esquena i el tòrax. Una de les ferides sofertes era de caràcter penetrant i amb afectació pulmonar.

Després de ser estabilitzat al lloc per sanitaris del Samur-Protecció Civil, va ser traslladat fins a l’Hospital Dotze d’Octubre, on ha quedat ingressat amb pronòstic greu. Agents de la Policia Nacional es van personar al lloc i s’han fet càrrec de la investigació. També han anat a la zona efectius de la Policia Municipal, que han col·laborat en les tasques per facilitar la feina dels serveis d’emergències.