vehicle de l'emt

«Al teu puto país»: agressió racista a una llatinoamericana en un autobús de Madrid

L'agressor va colpejar i va insultar la víctima per no canviar-se de seient

autobus-emt-madrid

autobus-emt-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La plataforma Es Racismo ha difós a través del seu compte de Twitter un vídeo en què es pot veurel’agressió  i propinació d’insults a una dona d’origen llatinoamericà en un autobús d’EMT (Empresa Municipal de Transports de Madrid). 

Segons ha assenyalat la mateixa plataforma, es tracta d’una agressió «racista i masclista» que es va produir a la línia 77 d’autobús. En les imatges, publicades el passat 2 de novembre, s’aprecia un home que comença a discutir amb la dona i li etziba «pocavergonya» i «al teu puto país»

«Ens sentim insegurs»

Notícies relacionades

Tot seguit, el presumpte agressor s’acosta a la dona entre crits i li clava una bufetada i fa el gest de llançar-li una puntada de peu. Així, des de la plataforma han explicat que en el vídeo es pot veure com l’agressor insulta i colpeja la dona per no canviar-se de seient «davant de la passivitat dels altres viatgers». «Ens sentim insegurs», han afirmat.

Per la seva part, fonts de l’EMT han assegurat a Europa Press no tenir «cap constància» d’aquest esdeveniment ja que es tracta d’un vídeo gravat per un particular. A més, han indicat que han revisat les imatges d’aquesta mateixa línia i no han trobat res sobre això.