A les Corts

Una banda destrossa un súper de Barcelona i deixa ferits dos nens i el propietari

Els Mossos investiguen si es tracta d'un atac amb motivacions racistes

Els menors, de 2 i 7 anys, van rebre un tall a la mà i van ser traslladats a un centre sanitari

6c6e3c75-28f1-4ac4-8712-189d425bc08b

6c6e3c75-28f1-4ac4-8712-189d425bc08b

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Una desena de persones van irrompre violentament aquest diumenge a la nit en un negoci pakistanès del districte de les Corts en una acció de caire racista. Van causar destrosses al supermercat i van ferir el propietari i dos nens, de 2 i 7 anys.

Els fets van succeir poc abans de les 21.00 hores, hora en què començava el partit que va enfrontar el Barça amb el Sevilla, i als voltants del Camp Nou, al carrer de Comandant Benítez. Pel que sembla, l’agressió es va produir poc després que l’amo increpés a un grup que havia entrat a la botiga i s’havia emportat unes begudes sense pagar.  Després de sortir del local, van tornar, van atacar el propietari amb una ampolla i van destrossar l’establiment, trencant vidres i tirant a terra prestatgeries. Els atacants es van emportar la caixa enregistradora.

Notícies relacionades

El propietari no va voler ser atès malgrat les contusions. Però els nens sí que van haver de ser traslladats a un hospital, perquè els practiquessin cures al tall que presentaven a la mà.

La desena d’agressors, que alguns testimonis haurien descrit com a persones d’estètica nazi, es van emportar la caixa enregistradora després de les destrosses. Els sospitosos van poder fugir sense ser detinguts. Els Mossos investiguen si podria tractar-se d’un atac xenòfob.