van requisar 40 bosses de marihuana

Detenen vuit nois per vendre droga en un local abandonat de Madrid

Les queixes veïnals per mercadeig de drogues van portar els agents fins a l'establiment on es trobaven

policia-nacional-puerta-coche

policia-nacional-puerta-coche

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional ha detingut en un local abandonat del districte madrileny de Carabanchel vuit nois per possessió de marihuana, quatre d’ells membres actius de la banda llatina Dominican Dont Play, ha informat una portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid. 

Els arrestos van tenir lloc dijous passat a les 2.30 hores. Les investigacions i queixes veïnals per mercadeig de drogues i robatoris van portar els agents fins aquest grup de joves, un d’ells menor d’edat, que quan van advertir la presència policial van fugir i es van introduir en un local ruïnós, possiblement okupat, situat al carrer de San Clemente, on van ser detinguts, malgrat que alguns van intentar fugir per les finestres.

Adoctrinament de bandes llatines

Els policies els van requisar 40 bosses de marihuana preparada per a la seva venda i diners fraccionats, segons ha avançat el diari ‘El Mundo’. Es tracta de vuit joves entre els 17 i els 22 anys, entre els quals hi ha diversos dominicans, espanyols, un peruà i un palestí. Quatre d’ells estan fitxats per la Brigada d’Informació de Madrid com a membres de la banda Domincan Don’t Play i els altres podien estar en fases d’adoctrinament, segons fonts policials consultades per Europa Press.

Notícies relacionades

Alguns dels capturats tenen antecedents per robatoris, tinença il·lícita d’armes, pertinença a grup criminal i fins i tot un d’ells per l’homicidi d’un noi de 19 anys registrat el març de 2018 a l’avinguda d’Abrantes, també a Carabanchel. La víctima mortal va ser disparada a l’interior d’un domicili després d’una baralla. La Policia ja va detenir per la relació amb aquest assassinat tres dominicans i un espanyol, fitxats també com a membres de la mateixa banda llatina.