al districte de la latina

Troben el cadàver d'un home amb forts cops al cap en una botiga a Madrid

Les restes de l'home de 62 anys van ser localitzades al local del qual era amo

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional investiga un possible homicidi d’un home el cadàver del qual, que presentava forts cops al cap, ha sigut localitzat aquest dilluns en una botiga de decoració ubicada al número 122 del passeig d’Extremadura, al districte madrileny de Latina.

Segons ha informat un portaveu de la Direcció Superior de Policia de Madrid, la zona es va acordonar per agents de Seguretat Ciutadana i ja es van desplaçar a la zona efectius de la Policia Científica i del grup VI d’Homicidis per efectuar les investigacions. De moment, es coneix que la víctima és un home de nacionalitat espanyola de 62 anys, amo del negoci. Els agents han constatat que el cadàver presenta lesions al cap, la qual cosa apunta a una mort violenta.

Investigació de l’assassinat 

Tampoc s’ha determinat amb quin objecte ha sigut colpejat. Per la seva part, fonts d’Emergències Madrid han indicat que a la zona s’han desplaçat sanitaris del Samur-Protecció Civil, que simplement han confirmat la mort sense manipular el cos.

Notícies relacionades

El cadàver era a l’interior del local, que estava obert i que regenta el Fernando, possible víctima de l’assassinat.El Grup Vi d’Homicidis de la Policia Nacional de Madrid s’ha fet càrrec de la investigació i està revisant les càmeres de l’establiment i prenent testimoni a diverses persones.