defensa una normalitat democràtica

Pinten lemes franquistes a la seu del PSOE a Getafe

Els socialistes lamenten que els fets s'hagin produït a poques hores de l'inici de la campanya

pintadas-psoe

pintadas-psoe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El PSOE de Getafe ha denunciat aquest dijous que la seva seu s’ha despertat amb diverses pintades a favor de la dictadura franquista i en contra de l’exhumació de Franco que el Govern de Pedro Sánchez va dur a terme la setmana passada al Valle de los Caídos.  Segons han destacat els socialistes en un comunicat, «aquest acte vandàlic s’ha realitzat a poques hores de l’inici de la campanya electoral».

L’alcaldessa i secretària general dels socialistes de Getafe, Sara Hernández, ha reiterat «la convicció del PSOE pels valors que encarna la democràcia, precisament quan es compleixen a la ciutat 40 anys de les primeres eleccions locals». Segons Hernández, amb l’exhumació de Franco, «Espanya ha recuperat en part la normalitat democràtica, tot i que cal assumir encara altres reptes en aquesta línia».

Denúncia interposada

Notícies relacionades

Els socialistes de Getafe han recolzat la decisió del Govern de Pedro Sánchez, que, «a més, va ser ratificada pels òrgans legislatius i judicials, unint precisament la fortalesa de la democràcia espanyola». Representants del PSOE de Getafe presentaran aquest mateix matí una denúncia a la comissaria del Cos Nacional de Policia per aquestes pintades en què es pot llegir «Profanadors fills de puta» o «Viva Jose Antonio, viva Franco».