a càrrec de la junta del districte de salamanca

L'Ajuntament de Madrid investiga la nova polèmica immobiliària d'Espinosa i Monasterio

'El País' assegura que els dirigents de Vox van construir i van vendre «tres lofts en sòl industrial el 2004»

La vicealcaldesa de Madrid, Begoña Villacis (i) y el vicepresidente y portavoz del Gobierno de la Comunidad de Madrid, Ignacio Aguado (d), durante la concentración Juntos por España. Convivencia sin violencia convocada por Foro España en la Puerta del Sol, Madrid (España). a domingo 27 de octubre de 2019.

La vicealcaldesa de Madrid, Begoña Villacis (i) y el vicepresidente y portavoz del Gobierno de la Comunidad de Madrid, Ignacio Aguado (d), durante la concentración Juntos por España. Convivencia sin violencia convocada por Foro España en la Puerta del Sol, Madrid (España). a domingo 27 de octubre de 2019. / Jesús Hellín (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Begoña Villacís, vicealcaldessa de Madrid, ha assegurat que la Junta del Districte de Salamanca ja està investigant la nova suposada irregularitat immobiliària del portaveu de Vox al Congrés dels Diputats, Iván Espinosa de los Monteros, i la portaveu de Vox en l’Assemblea, Rocío Monasterio. 

Així ho ha exposat Villacís, en declaracions als periodistes després de finalitzar la inauguració del programa ‘La ciudad que tú quieres’, al ser preguntada per la informació que publica el diari ‘El País’ sobre que els dirigents de Vox van construir i van vendre suposadament «tres lofts en sòl industrial el 2004 i els seus compradors van acabar sent expulsats al no tenir llicència».

«Estem investigant aquest cas com la resta dels casos, fent la nostra feina. Reunim tots els expedients, perquè estan molt dispersos per analitzar-los com faríem amb qualsevol veí. Una vegada que tinguem tota la informació es decideix si s’obre un procediment o no», ha explicat la vicealcaldessa madrilenya.

Regularització d’obres

Els tècnics municipals desplaçats al domicili de la portaveu de Vox en l’Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, i el seu marit, el seu homòleg al Congrés Iván Espinosa de los Monteros, han comprovat que l’activitat professional del despatx de l’immoble ha tancat i, per tant, no es clausura el xalet.

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera polèmica immobiliària en què es veuen embolicats els dirigents de Vox a l’haver tingut un problema a la seva vivenda per regularitzar unes obres. No obstant, el 8 d’octubre passat, els tècnics municipals desplaçats al domicili van comprovar que l’activitat professional del despatx de l’immoble havia tancat i, van decidir no clausurar el xalet.