13 d’ag 2020

Anar al contingut

bandes llatines

Demanen presó per a tres membres de Dominicans Don't play

El jutge haurà de decidir després de la petició fiscal

EFE

Demanen presó per a tres membres de Dominicans Don't play

POLIC A NACIONAL

La Fiscalia Provincial de Madrid ha sol·licitat al jutge l’ingrés a presó incondicional sense fiança de tres membres de la banda Dominicans Don’t Play que van participar en una baralla dilluns a la nit al Puente de Vallecas, durant la qual hi va haver set ferits, quatre greus.

La Fiscalia els imputa els delictes d’homicidi en grau de temptativa, lesions greus, tinença il·lícita d’armes prohibides i pertinença a organització criminal.

Així va ser la baralla

La baralla, entre els grups Dominican Don’t Play i Ñetas, va tenir lloc cap a les 23.20 hores de dilluns en diferents carrers del barri madrileny, com Peña Gorbea, Ciudad de Barcelona i Cafeto, i es podria haver causat per una «caiguda», que és quan un grup d’una banda llatina surt a «caçar» membres d’una altra banda rival.

Un dels ferits greus va patir quatre ferides per arma de foc a l’esquena i dos d’arma blanca; un altre jove va rebre un cop de matxet a un ull; un altre, una ganivetada a la mandíbula i un quart, una ferida a l’esquena i a la mà amb un matxet, mentre que tres joves més van rebre ferides lleus.

La Policia Nacional va detenir nou persones, entre les quals hi havia dos menors.