quatre d'ells greus

Una batalla campal entre bandes llatines provoca nou detinguts i set ferits a Madrid

Dominican Don't Play i Ñetas s'enfronten a Vallecas amb matxets i escopetes de canons retallats

siete heridos varios graves en una reyerta entre bandas latinas en madrid / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

 Nou persones han sigut detingudes, entre elles dos menors, per la baralla que ahir a la nit es va produir en diferents punts del districte de Puente de Vallecas y Retiro quan, pel que sembla, membres d’una banda llatina van anar a la caça d’integrants d’una altra banda rival, que va acabar amb set ferits, quatre d’ells greus.

Fonts policials han explicat a Efe que entre els detinguts hi ha dos menors, de 16 i 17 anys, i la resta tenen edats que oscil·len entre els 18 i els 23 anys; entre els arrestats hi podria haver el presumpte autor dels trets que va rebre un dels ferits greus.

Escopetes i matxets

A més, la policia s’ha apoderat d’una escopeta de canons retallats, quatre matxets tipus tallacanyes i dos ganivets.

La baralla, entre dos grups de Dominican Don’t Play i Ñetas, es va produir ahir a la nit cap a les 23.20 hores en diferents carrers de la zona –com Peña Gorbea, Ciudad de Barcelona i del Cafeto–, i podria ser fruit d’una «caiguda», terme que s’aplica quan un grup d’una d’aquestes bandes llatines surt a «caçar» membres d’una altra banda rival.

Com a conseqüència de la baralla, set joves entre 20 i 22 anys van resultar ferits, quatre d’ells greus, segons ha informat un portaveu d’Emergències de l’Ajuntament de Madrid.

Quatre ferits greus

Notícies relacionades

Un dels ferits greus ha patit quatre ferides per arma de foc a l’esquena i dos d’arma blanca; un altre jove ha rebut un cop de matxet a un ull; un de tercer va rebre una ganivetada a la mandíbula que ha trencat ossos i necessita d’intervenció maxil·lofacial.

El quart ferit greu ha patit una ferida a l’esquena amb un matxet i a la mà amb afectació a tendons, mentre que tres joves més han resultat amb ferides lleus.