Conde Duque

Pedro Pastor actuarà en un espai de l'Ajuntament de Madrid a l'octubre

Participa el 15 d'octubre en el cicle «Poesía sin cuartel»

zentauroepp49380728 icult190809164826

zentauroepp49380728 icult190809164826

1
Es llegeix en minuts
EFE

El cantautor Pedro Pastor, que juntament amb el seu pare, Luis Pastor, va ser apartat de les festes municipals d’Aravaca per l’Ajuntament de Madrid a l’agost, actuarà el 15 d’octubre al Centro Cultural Conde Duque dins del cicle «Poesía sin cuartel».

Fonts de l’Àrea de Cultura, Turisme i Esport del consistori han confirmat a Efe que el Conde Duque ha programat aquest espectacle del cantautor dins d’una iniciativa en la qual també participaran Luz Pichel, Ángelo Néstore, Lola Blasco, Dani Orviz, Los Peligro, Ben Clark, Club del Río i Alejandra Martínez de Miguel. En concret, i segons apareix en la pàgina web del centre cultural, el cantautor actuarà dins del cicle «Poesía sin cuartel», una iniciativa del col·lectiu cultural sense ànim de lucre Masquepalabras.

Notícies relacionades

Pedro Pastor apareix com a protagonista el dia 15 d’octubre en l’activitat Desde las alturas, un aposta per la «poesia en format mínim» que Masquepalabras durà a terme al Torreón del Conde Duque. Després d’haver-se anunciat la cancel·lació del seu concert a les festes d’Aravaca programat per al 8 de setembre, i després de la negativa de Los Fesser d’omplir el seu buit a les festes municipals, Pedro Pastor va aconseguir actuar amb el seu pare aquell mateix dia en aquest mateix barri gràcies a l’Asociación Cultural y Deportiva Rosa Luxemburgo de Aravaca (Acrola) i Osa Mayor d’Aravaca.

L’ajuntament va explicar que la Junta de Districte de Moncloa-Aravaca, que presideix el PP, va cancel·lar el concert programat per l’anterior govern municipal de Manuela Carmena per donar cabuda a algun grup destinat a un públic més familiar. 

Temes:

Madrid