SEQÜELES DE LA TEMPESTA

Reobre el tram tallat de la Línia 9 de Metro entre La Poveda i Arganda del Rey

La companyia esperava tardar quatre hores, però el temps s'ha reduït finalment a dues

Entrada a l’estació de Sol del metro de Madrid.

Entrada a l’estació de Sol del metro de Madrid. / Kiko Huesca / EFE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Metro de Madrid ha reobert el tram de la Línia 9 entre les estacionsd’Arganda del Rey i La Poveda que estava tancat en els dos sentits des de la nit d’aquest dilluns per una incidència en les instal·lacions per la forta tempesta, segons ha informat a Europa Press una portaveu del suburbà.

La companyia ja havia avançat al migdia que preveien poder restablir el servei al llarg de la tarda, però esperaven que es tardaria almenys quatre hores, temps que s’ha reduït finalment a dues. Aquest matí, segons un missatge publicat a les seves xarxes socials al voltant de les 6 hores, Metro no esperava poder reobrir la parada aquest dimarts.

Després de la reobertura d’aquest tram, només queda tancadal’estació de Duque de Pastrana, que es troba clausuradal’estació de Duque de Pastrana perquè les pluges de dilluns van desprendre part d’un fals sostre i van deixar a la vista una placa de fibrociment, per la qual cosa s’estan realitzant mesuramentsd’amiant  per garantir la seguretat dels passatgers.

Notícies relacionades

La riuada d’aigua i la forta calamarsa que va tenir lloc a la localitat va afectar la infraestructurade Metro. Diversos usuaris van mostrar en imatges pujades a les xarxes socials com les vies del tren estaven negades i hi havia danys als raïls