06 juny 2020

Anar al contingut

SEQÜELES DE LA TEMPESTA

Reobre el tram tallat de la Línia 9 de Metro entre La Poveda i Arganda del Rey

La companyia esperava tardar quatre hores, però el temps s'ha reduït finalment a dues

Europa Press

Entrada a l’estació de Sol del metro de Madrid.

Entrada a l’estació de Sol del metro de Madrid. / Kiko Huesca / EFE

Metro de Madrid ha reobert el tram de la Línia 9 entre les estacions d’Arganda del Rey i La Poveda que estava tancat en els dos sentits des de la nit d’aquest dilluns per una incidència en les instal·lacions per la forta tempesta, segons ha informat a Europa Press una portaveu del suburbà.

La companyia ja havia avançat al migdia que preveien poder restablir el servei al llarg de la tarda, però esperaven que es tardaria almenys quatre hores, temps que s’ha reduït finalment a dues. Aquest matí, segons un missatge publicat a les seves xarxes socials al voltant de les 6 hores, Metro no esperava poder reobrir la parada aquest dimarts.

Després de la reobertura d’aquest tram, només queda tancada l’estació de Duque de Pastrana, que es troba clausurada perquè les pluges de dilluns van desprendre part d’un fals sostre i van deixar a la vista una placa de fibrociment, per la qual cosa s’estan realitzant mesuraments d’amiant  per garantir la seguretat dels passatgers.

La riuada d’aigua i la forta calamarsa que va tenir lloc a la localitat va afectar la infraestructura de Metro. Diversos usuaris van mostrar en imatges pujades a les xarxes socials com les vies del tren estaven negades i hi havia danys als raïls