GOVERN AYUSO

El diputat de Cs Alberto Reyero serà conseller de Polítiques Socials de la Comunitat de Madrid

Aguado elegeix per a l'Executiu regional el portaveu de Polítiques Socials del partit taronja a l'Assemblea

undefined42789737 madrid  05 04 18  ignacio aguado  ciudadanos  durante la ent180405181633

undefined42789737 madrid 05 04 18 ignacio aguado ciudadanos durante la ent180405181633 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El diputat de Ciutadans a l’Assemblea de Madrid Alberto Reyero serà el nou conseller de Polítiques Socials, Famílies i Natalitat de la Comunitat de Madrid, segons ha avançat ‘ABC’ i han confirmat a Europa Press fonts de la formació taronja.

En aquest cas es compleixen també tots els pronòstics i Reyero finalment és l’elegit per part del líder de Cs Madrid, Ignacio Aguado, per ostentar aquesta cartera atesa la seva alta experiència en la matèria. De fet, ha sigut el portaveu de Polítiques Socials del partit a l’Assemblea de Madrid.

Notícies relacionades

Reyero és llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i ha treballat al departament de Recursos Humans en diverses empreses. A part, ha sigut secretari del Grup Parlamentari Cs en l’anterior legislatura.

Reyero formarà part del Consell de Govern de la Comunitat de Madrid junt amb el seu company de files i expresident de la Comunitat Madrid, Ángel Garrido, qui serà el nou conseller de Transports, conseller de Transports,Infraestructures i Mobilitat en el nou Executiu autonòmic en coalició del PP i Cs.