Detingut per agredir sexualment tres dones a un bar de Madrid

El succés va tenir lloc la matinada de dilluns passat a un local del districte de Carabanchel

policia-municipal-madrid

policia-municipal-madrid

1
Es llegeix en minuts
Efe / Madrid

La Policia Municipal de Madrid ha detingut un home acusatd’agredir sexualment tres dones a un bar de Carabanchel, forçant-les a un soterrani, i que a més es va mostrar agressiu amb els agents que el van arrestar i amb els funcionaris dels jutjats. Segons ha confirmat aquest divendres el cos en un comunicat, el succés va tenir lloc la matinada de dilluns passat, quan l’home presumptament va entrar a un bar del carrer Jacobinia del districte de Carabanchel, va dir que no pagaria la consumició i es va posar agressiu, i al dir-li que se n’anés va trencar una ampolla i hi va amenaçar les cambreres.

En un moment de l’aldarull l’home va baixar fins al soterrani del local perseguint una de les noies, a qui va agredir sexualment, i quan dues més la van anar a ajudar també les va atacar de la mateixa forma. A les altres els va pegar, segons la Policia Municipal.

Notícies relacionades

Mentrestant altres dones van sortir al carrer i van parar una patrulla de Policia Municipal al crit d’“ens mata, ens mata”, i els agents van reduir i van detenir el presumpte agressor, guineà de 27 anys, que es va posar violent amb ells.

Quan va passar a disposició judicial als jutjats de plaça de Castilla l’arrestat també es va enfrontar als funcionaris, fent-li una bretxa al cap a un i fent-li mal a la mà a un altre, a més de tirar un ordinador.