PSOE

Pepu Hernández es desvincula de la societat que administrava juntament amb la seva dona

"És un home honrat i íntegre que vol canviar Madrid", diu el seu equip

undefined14298717 madrid 17 10 2010 deportes partido liga acb disputado esta t190129224951

undefined14298717 madrid 17 10 2010 deportes partido liga acb disputado esta t190129224951 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El precandidat del PSOE a l’Alcaldia de Madrid Pepu Hernández s’ha desvinculat de la gestió i administració de la societat Saitama SL, en la qual participava juntament amb la seva dona, i que va generar polèmica al principi de conèixer-se la seva intenció d’aspirar a l’Alcaldia sobre l’ús que n’hauria fet.

El seu equip ha aclarit que se’n va desvincular abans que s’anunciés la seva precandidatura, cosa que, segons el seu parer, posa de manifest "el seu compromís amb Madrid i la seva dedicació “plena" a la tasca de convertir-se en regidor.

Així ho ha reconegut arran de l’última de les informacions publicades per 'El Confidencial’, en què indiquen que Pepu Hernández ha dimitit de la societat i només hi queda la seva dona, al capdavant de la mercantil instrumental.

Des del seu equip han reiterat "que és absolutament fals que Hisenda revisés la declaració de la renda de Pepu per irregularitats relacionades amb la seva mercantil instrumental Saitama 2006 SL" i li exigís "un pagament addicional".

Defensa del seu equip

Així mateix, asseguren que els immobles que la societat va adquirir a Ribadesella, d’acord amb el seu objectiu social i dins de la seva activitat mercantil, "són rústics i d’una valor econòmic molt reduït". "I precisament per ser rústics no poden ser utilitzats com a lloc d’estiueig", defensen.

Notícies relacionades

A més, han insistit en "la integritat" del precandidat que "ha complert i està al corrent de les seves obligacions fiscals tant en l’àmbit personal com societari".

"Pepu mai ha ocultat cap informació sobre la seva societat, que és pública en el Registre Mercantil i que s’ha fet constar amb exactitud en la declaració de béns que ha presentat com a precandidat. És un home honrat i íntegre que vol canviar Madrid. Seguim endavant amb el seu projecte de transformació i justícia per a la nostra capital", han dit.