sala d'operacions

Manuela Carmena, operada: estarà entre 24 i 48 hores en observació

Ja es troba en planta després que els metges li hagin fixat el turmell trencat mitjançant osteosíntesi amb placa i cargol

zentauroepp39267191 carmena180909002837

zentauroepp39267191 carmena180909002837 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ja es troba en planta després d’haver sigut sotmesa aquest dimecres a una operació en què els metges li han fixat el turmell trencat mitjançant osteosíntesi amb placa i cargol; així ho ha informat l’Ajuntament de Madrid en un comunicat.

Aquest dimecres al matí, Carmena ha sigut intervinguda quirúrgicament del turmell dret, cinc dies després de la torçada que va patir al seu domicili, en què es va trencar el turmell al patir un accident amb les escales.

Notícies relacionades

L’operació, per part de l’equip mèdic de l’Hospital Universitari de La Princesa, ha consistit en la fixació de la zona fracturada mitjançant osteosíntesi amb placa i cargol –aquesta operació consisteix en la unió de fragments de l’os fracturat amb elements metàl·lics–.

L’alcaldessa, que ja es troba en una planta d’aquest centre, podrà ser donada d’alta en un termini de 24 a 48 hores si no es produeixen complicacions, segons l’equip facultatiu.