madrid

Carmena suspèn la seva agenda aquest Nadal després de trencar-se el turmell

L'alcaldessa madrilenya va ensopegar amb uns esglaons

manuelacarmenainstagram

manuelacarmenainstagram

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha anul·lat la seva agenda aquest Nadal després d’haver caigut divendres a la nit a casa seva i trencar-se el turmell, malgrat que la regidora ja es troba "bé" i està a casa després de rebre l’alta hospitalària.

En principi, Carmena tenia previst per a aquest dilluns a les 10.15 hores acudir al Centre Integrat de Seguretat i Emergències de Madrid (CISEM), on havia de felicitar el Nadal als membres de la Policia Municipal, Bombers, SAMUR-Protecció Civil i altres serveis municipals, com el Servei de Neteja Urgent (SELUR) i els agents de mobilitat, que estaran de guàrdia durant la Nit de Nadal. Ara, després de l’incident, serà substituïda per l’alcaldessa en funcions de Madrid, Marta Higueras, que estarà acompanyada del delegat de Salut i Seguretat i Emergències, Javier Barbero i la regidora de Medi Ambient i Mobilitat, Inés Sabanés.

Així va ser l’accident

Notícies relacionades

Una portaveu d’Emergències Madrid va explicar a Europa Press que cap a les 23 hores de divendres, el Samur-Protecció Civil va haver d’atendre l’alcaldessa al seu domicili després que ensopegués amb uns esglaons. Posteriorment, va ser traslladada fins a l’Hospital de La Princesa, per realitzar-li proves i determinar la lesió que tenia perquè es queixava d’un dolor al turmell. Finalment el té trencat i l’hi han hagut d’embenar, segons van informar fonts municipals.

Com va explicar ella mateixa cap a la 1 de la matinada, amb una imatge del peu embenat a la llitera del centre, haurà de guardar repòs els pròxims dies. “Al final aquest Nadal toca repòs. I l’estima de la família. Moltes gràcies Samur i Hospital de La Princesa", va escriure la regidora.