ACCIDENT DOMÈSTIC

Manuela Carmena, en repòs després de trencar-se un turmell

La mateixa alcaldessa de Madrid ha explicat a través de xarxes socials que ha tingut "un petit contratemps" a casa seva

zentauroepp46291575 graf8738  madrid  17 12 2018   la alcaldesa de madrid  manue181222111841

zentauroepp46291575 graf8738 madrid 17 12 2018 la alcaldesa de madrid manue181222111841 / J P Gandul

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ja es troba a casa seva després d’haver acudit la nit de divendres a dissabte a les urgències de l’Hospital de La Princesa de Madrid al tenir un "petit contratemps", en el qual s’ha trencat un turmell i que l’obligarà a guardar repòs.

L’alcaldessa, que ha narrat la seva lesió en una publicació a Instagram, amb una foto del turmell embenat, es troba "bé" tot i que haurà de guardar repòs després que s’hagi confirmat que la lesió produïda és una ruptura, han indicat des de l’Ajuntament de Madrid.

“Al final aquest Nadal toca repòs. I l’estima de la família. Moltes gràcies Samur i Hospital de La Princesa", ha escrit Carmena aquesta nit a través del seu nou compte en aquesta xarxa social.

Notícies relacionades

A través de Twitter, la portaveu del PSOE-M en el consistori madrileny, Purificación Causapié, li ha desitjat una ràpida recuperació. "Tot el meu afecte Manuela Carmena. Descansa i cuida’t aquests dies al costat de la teva família i amistats. Ara toca temps de repòs. Espero que et recuperis molt, molt aviat", ha escrit la regidora.

Fa uns mesos, al setembre, Carmena va haver de passar la nit en aquest mateix hospital després de tenir una caiguda al seu domicili que li va provocar un traumatisme i un trenc a la cella. La caiguda de l’alcaldessa, de 74 anys, va obligar a posposar el ple del debat de l’estat de la ciutat que s’havia de celebrar en aquelles dates.