Dies 6, 7, 8 i 9 de desembre

Plans per a nens a Madrid durant el pont de desembre 2018

La ciutat i les poblacions pròximes ofereixen espectacles gratuïts i altres amb descomptes per als més petits

cortylandia2018x2

cortylandia2018x2

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Madrid s’engalana aquesta setmana per celebrar el pont de desembre 2018, que en aquesta ocasió té lloc els pròxims dies 6, 7, 8 i 9 de desembre. Aquestes dates festives són l’ocasió perfecta per fer plans diferents amb els més petits, els nens. 

Per això, proposem set plans molt apropiats per fer en família:

1. Cortylandia

Situat en ple centre de Madrid, Cortylandia és un espectacle gratuït i amb 40 anys de tradició que s’ubica a la façanad’El Corte Inglés de Preciados. L’espectacle mostra diverses figures robotitzades d’animals que canten tres cançons diferents. Compta també amb pantalles led. Les presentacions es fan cada hora tots els dies de la setmana, amb tres sessions al matí i quatre a les tardes de dilluns a divendres. Els dissabtes, diumenges i dies festius se n’afegeix una a les 17 hores.

2. Mercat de Nadal de la plaça Mayor

Una altra de les tradicions madrilenyes en aquesta època de l’any és anar al mercat de la plaça Mayor, conegut per vendre una gran quantitat d’articles nadalencs: des de pessebres i ornaments per a les cases fins a articles de broma per al dia dels Sants Innocents. Aquesta instal·lació obre en horari de 10 a 22 hores de dilluns a dijous, i fins a les 23 hores de divendres a diumenge.

3. Nadal màgic de Torrejón de Ardoz

L’Ajuntament de Torrejón de Ardoz ha creat un any més un lloc on poder disfrutar d’espectacles, projeccions de vídeos nadalencs i llums. Per facilitar l’accés a les famílies, la companyia d’autobusos Alsa ofereix un servei de tren especial des de l’estació de Chamartín. Estarà obert al públic tots els dies del pont, i els preus de les activitats oscil·len entre els zero i els cinc euros.

4. Navibus

Aquest autobús recorre els principals carrers del centre (Serrano, Cibeles, Gran Vía i Santbernat) perquè tothom pugui veure les decoracions i il·luminacions nadalenques. Gestionat per l’EMT, és necessari reservar online les entrades. L’horari és de 18 a 23 hores. El preu estàndard és de quatre euros, però en costa només dos per als més grans de 65 i discapacitats. Per a tots els nens menors de set és gratis. 

5. 'Conte de Nadal’

El Circo Price acull la coneguda obra de Charles Dickens 'Conte de Nadal’, un espectacle diferent que uneix el circ, el teatre i el gòspel. Està recomanat per a tota la família, tot i que els menors de 16 anys han d’anar acompanyats per un adult. Els nens menors de dos anys podran accedir al recinte al preu d’un euro. Per als altres, costa entre 15 i 30 euros, però hi ha descomptes d’entre el 20 i el 40% fins al 14 de desembre. L’obra es podrà veure fins al 6 de gener i dura dues hores.

6. Parc Warner

Notícies relacionades

El Parc Warner va començar l’1 de desembre a oferir nous espectacles nadalencs. Fins i tot els Reis Mags i Pare Noel s’acostaran al recinte, perquè els nens puguin entregar-los la seva carta en persona. S’ofereix, a més, un descompte del 40% per la compra d’un màxim de quatre entrades de dia complet. El centre obre les portes durant tot el pont d’11.30 a 22 hores de dijous a dissabte, mentre que diumenge tanca una hora abans (les atraccions deixen de funcionar 30 minuts abans).

7. Atlantis Aquarium Madrid

Situat al Centre Comercial i Oci Madrid Xanadú, és un aquari amb més de 10.000 animals. A més de presentar una opció diferent, també resulta educatiu perquè entre els seus objectius destaca conscienciar sobre la cura dels animals aquàtics i fomentar la conservació dels seus ecosistemes. Presenta diferents activitats realitzables pels visitants. Els preus varien segons el dia de la setmana i els dies festius, per això en aquest pont ascendeixen a 11,90 per a adult a la web i 9,90 per als nens. El preu és d’un euro més en els dos casos si es compra a la taquilla.