Aquesta matinada

Una dona assassinada per la seva parella a Collado Villalba

El presumpte assassí, de 59 anys, ha sigut detingut aquesta nit

El quart assassinat masclista des de divendres

coche-guardia-civil-1523814280779

coche-guardia-civil-1523814280779 / Lavandeira jr

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta matinada un home romanès de 59 anys acusat de matar la seva dona, de la mateixa nacionalitat, a la plaça de l’Estación de la localitat madrilenya de Collado Villalba.

Fonts de la Guàrdia Civil han informat que els fets han passat cap a les 0.50 hores, quan s’ha rebut l’avís d’un aldarull a la plaça de l’Estación d’aquesta localitat de la serra madrilenya.

Fins al lloc s’hi ha desplaçat un equip del Servei d’Urgència Mèdica de Madrid (SUMMA), que ha trobat la dona en parada cardiorespiratòria, amb un fort cop al cap.

Els sanitaris, malgrat les maniobres de reanimació, no han pogut revertir la parada i han confirmat la mort de la dona, de 48 anys, han explicat fonts d’Emergències Comunitat de Madrid 112.

Els investigadors esperen que se li practiqui l’autòpsia a la víctima per determinar les circumstàncies de la mort.

Notícies relacionades

Posteriorment, la Guàrdia Civil ha detingut la seva parella sentimental, un home de nacionalitat romanesa de 59 anys. Segons les mateixes fonts, no hi havia denúncies prèvies de la parella.

Es tracta de la víctima per violència masclista número 21 des de començament d’any, la segona a la Comunitat de Madrid i la quarta a Espanya en els últims tres dies.