CRIM MASCLISTA

Una dona de 24 anys mor assassinada per la seva parella a Lepe

El presumpte assassí va ser denunciat el 17 de juny per la víctima i tenia una ordre d'allunyament

jose44195286 graf5511  lepe  huelva   07 07 2018   agentes de la guardia 180707170723

jose44195286 graf5511 lepe huelva 07 07 2018 agentes de la guardia 180707170723 / Julian Perez

2
Es llegeix en minuts

Un home ha matat aquest matí la seva parella, una noia de 24 anys, a Lepe (Huelva) després d’una discussió i ha fugit, segons ha informat el Servei d’Emergències 112. Aquest és el tercer assassinat masclista que es produeix en tot just dos dies. Aquest divendres una dona va ser assassinada a Madrid i una altra a Langreo.

La noia assassinada aquest dissabte, veïna de Lepe (Huelva) i originària de Romania, ha mort a casa seva a la localitat després de mantenir una discussió amb la seva parella, de la mateixa nacionalitat, que ha fugit i a la qual busquen les forces de seguretat.

L’esdeveniment s’ha produït al carrer Méndez Núñez a les 8.30 hores, segons han informat a Efe fonts de la investigació, que han indicant que una veïna va trucar als serveis d’emergència per informar que a una dona que viu al costat de casa seva l’havia matat el marit.

Ordre d’allunyament

La noia era usuària dels serveis socials municipals perquè patia una situació de violència de gènere i sobre la seva parella sentimental, actualment en parador desconegut, pesaria una ordre d’allunyament, segons ha informat a Europa Press l’alcalde de la localitat, Juan Manuel González. La mesura de protecció va ser concedida pel jutjat d’Ayamonte després de la denúncia presentada per la noia el passat 17 de juny davant la Guàrdia Civil .L’agressor s’havia de mantenir a més de 200 metres de la seva parella.

Segons l’alcalde de Lepe, la víctima residia al carrer Méndez Núñez d’aquesta localitat de Huelva juntament amb els seus dos fills i el seu germà i a primera hora d’aquest dissabte, la seva parella sentimental, sobre qui pesaria una ordre d’allunyament, hauria "irromput" a la vivenda,i apunyalat presumptament la dona fins a causar-li la mort, i després hauria fugit.

Germà, interrogat

Mentre el presumpte autor del crim està en parador desconegut, la Guàrdia Civil tindria "retingut" el germà de la víctima per interrogar-lo i intentar avançar en la investigació i donar amb el parador del presumpte autor del crim, sempre segons l’alcalde de Lepe, que ha lamentat profundament els fets.

Notícies relacionades

A la localitat de Huelva, de 28.000 habitants,hi viuen unes 1.500 persones de nacionalitat romanesaa causa de la demanda de mà d’obra per a la recollida de diferents productes agrícoles al llarg de l’any.

La consellera de Justícia i Interior de la Junta d’Andalusia, Rosa Aguilar, s’ha mostrat “consternada davant l’assassinat d’una dona de només 24 anys a Lepe” i ha mostrat, a través de Twitter, el seu“rebuig i la seva repulsa”davant d’aquest nou cas de violència de gènere.

El president dl Govern promet "els recursos necessaris"