Les reaccions a un registre de llegenda

Lebron després del seu rècord: «Sé que puc jugar dos anys més»

Lebron després del seu rècord: «Sé que puc jugar dos anys més»

Hrry How / Getty

1
Es llegeix en minuts

LeBron James, que es va convertir aquest dimarts en el jugador amb més punts en la història de l’NBA, va assegurar després del partit que es veu amb ganes i amb forces per seguir competint al màxim nivell.

«Per descomptat, sé que puc jugar un parell d’anys més», va afirmar a l’acabar el partit en la retransmissió de la cadena TNT.

«La forma com em sento, la manera en què el meu cos ha estat reaccionant al llarg d’aquesta temporada... Sé que puc jugar un parell d’anys més», va afegir.

Amb 38 punts davant els Oklahoma City Thunder (en necessitava 36), LeBron va batre el llegendari rècord de Kareem Abdul-Jabbar, vigent des del 1989 amb 38.387 punts, i el va situar en 38.390 punts a l’espera que continuï augmentant en els pròxims partits.

Quatre vegades campió de l’NBA i quatre vegades nomenat MVP, LeBron, que està disputant la seva vintena temporada a la lliga amb un rendiment extraordinari, va afirmar que el més important per continuar competint és l’aspecte mental.

«Al final es tracta de la meva ment. Si la meva ment segueix allà, si continuo motivat per seguir i per intentar competir per campionats [...], si em sento motivat per preparar-me cada dia llavors continuaré jugant a aquest esport», va apuntar.

Les discussions a l’NBA continuaran sobre si és LeBron o Michael Jordan el millor jugador de bàsquet de tots els temps i l’estrella de Los Angeles Lakers va respectar que «tothom tingui el seu favorit».

«Sempre sento que soc el millor de sempre que ha jugat a bàsquet però n’hi ha molts altres de molt grans i simplement em sento feliç de ser part d’aquest viatge», va indicar.

En un altre sentit, LeBron, en una entrevista per a la cadena Spectrum, va remarcar el recorregut que durant dues dècades l’ha portat fins al més amunt del bàsquet.

Notícies relacionades

«Només soc un noi d’Akron, Ohio», va dir al recordar els desafiaments als quals es va afrontar la seva mare per tirar endavant la llar i els «sacrificis» que han fet la seva dona i els seus fills perquè ell pugui triomfar als camps.

Aquesta nit inoblidable per a LeBron, que es va viure amb una enorme passió a Los Angeles, no va ser rodona ja que els Lakers van perdre contra els Oklahoma City Thunder (130-133)