NBA

La tornada feliç de Kyrie Irving a les pistes

El base ‘antivacunes’ va jugar a bon nivell després de tres mesos d’absència i va ajudar en la victòria dels Brooklyn Nets davant Indiana

La tornada feliç de Kyrie Irving a les pistes

Trevor Ruszkowski / USA Today Sports

1
Es llegeix en minuts

A la seva tornada polèmica als camps, Kyrie Irving va tenir una tornada feliç. El base australià, que ha reaparegut a l’NBA sense rebre la vacuna de la covid, va ajudar els Brooklyn Nets a imposar-se a Indiana per 129-121, després de remuntar 17 punts en la segona meitat davant uns Pacers atapeïts de baixes. A nivell individual, va firmar una actuació destacada amb 22 punts, 3 rebots , 4 assistències, 3 robatoris i un tap.

La presència d’Irving i l’encert de Durant, autor de 39 punts, 8 rebots, 7 assistències i un robatori, van fer que el partit no tingués un desenllaç negatiu per als Nets, que van començar sense gaire tensió, però van acabar apropiant-se del partit amb un parcial de 48-23 en els últims 15 minuts.

El tècnic Steve Nash ja va utilitzar com a titular Irving, davant qui els Nets han cedit finalment després d’anunciar l’octubre que no entraria en la dinàmica de l’equip si es mantenia al marge de la immunització. La franquícia de Brooklyn, no obstant, ha suavitzat la postura després de 35 partits a causa de l’onada de contagis que ha patit el vestuari (fins a 13 jugadors han passat la covid). Irving jugarà així totes les trobades que els Nets disputin com a visitants, ja que la normativa de salut de Nova York li impedeix jugar els de casa al no estar vacunat.

Notícies relacionades

Irving va començar una mica nerviós i fora de ritme, amb problemes per anotar i acumulant algunes pèrdues. Però a la fase calenta, va aportar el lideratge i els punts que els Nets necessitaven: 22, amb una sèrie de 9 de 17 en trets de camp.

Els més encertats dels Pacers van ser Domantas Sabonis, amb un triple doble de 32 punts, 12 rebots i 10 assistències, i el substitut amb contracte de 10 dies Situació Stephenson, amb 30 punts, 3 rebots i 5 assistències.