NBA

Ricky Rubio i Campazzo gairebé arriben a les mans en el triomf d’uns sorprenents Cavs

Una acció antiesportiva de l’argentí colpejant el genoll del base del Masnou va generar una baralla que van haver de parar els seus companys

Ricky Rubio i Campazzo gairebé arriben a les mans en el triomf d’uns sorprenents Cavs

Iasiah J. Downing / Reuters

2
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Els Cleveland Cavaliers de Ricky Rubio estan sorprenent en aquest inici de temporada i van demostrar que van de debò assaltant la pista dels Denver Nuggets per 87-99 en un partit irregular marcat per l’enfrontament que van tenir el base del Masnou i l’argentí Facundo Campazzo, que milita als Nuggets des de la campanya passada.

L’incident entre Rubio i Campazzo es va produir en el tercer quart quan els Nuggets s’havien situat a un punt dels Cavs després de clavar un parcial de 9-2 als de Cleveland. Quan el base català tenia la pilota a les mans, Campazzo es va abalançar i va colpejar el genoll dret de Rubio.

Rubio va caure a terra adolorit i, quan es va aixecar, es va encarar amb Campazzo, que encara no s’havia mogut del costat del base del Masnou. Els dos bases van xocar cap contra cap i es van intercanviar paraules al mateix temps que s’empenyien l’un a l’altre amb el cos.

Quan semblava que els dos anaven a arribar a les mans, la resta de jugadors i part de l’equip tècnic van separar Rubio i Campazzo, que van rebre una falta tècnica cada un.

Al final, els més perjudicats per l’enganxada entre els dos bases van ser els Nuggets, que van perdre l’impuls i van passar d’un 65-66 a un 65-70 quan faltaven 2 minuts per al final del segon quart. Tot i que abans que acabés el període van empatar 70-70 després d’un parcial de 5-0. Allà se’ls va acabar l’embranzida als de Campazzo.

Love i Allen brillen als Cavs

El serbi dels Nuggets, Nikola Jokic, va acabar el partit amb el seu tercer doble doble consecutiu a l’anotar 24 punts, 19 rebots, 3 assistències i 3 robatoris de pilota, tot i que també va perdre 6 pilotes.

Els seus companys Aaron Gordon i Will Barton el van seguir en punts, amb 12 cada un. Campazzo es va acontentar amb 3 punts, 2 rebots, 3 assistències, 1 robatori i 1 pèrdua de pilota.

Notícies relacionades

Als Cavs van destacar Kevin Love, amb 22 punts i 6 rebots, i Jarret Allen, amb un doble doble de 21 punts, 16 rebots i 2 assistències. Rubio va anotar 7 punts, 4 rebots, 8 assistències, 1 robatori, 1 tap i 2 pèrdues de pilota.