NBA

Aldama brilla en la pretemporada dels Grizzlies i es guanya els elogis del seu entrenador

«Va ser el meu millor partit, sabia que era qüestió de temps», va assegurar el jugador canari, que va sumar 16 punts i 9 rebots davant els Hawks

Aldama brilla en la pretemporada dels Grizzlies i es guanya els elogis del seu entrenador

NBA

1
Es llegeix en minuts

Santi Aldama va completar el seu segon partit de pretemporada contra els Atlanta Hawks, amb 16 punts i 9 rebots, per convertir-se en un dels destacats dels Grizzlies.  Si en el seu primer partit davant els Hornets tan sols va estar set minuts a la pista, aquesta vegada va viure una gran nit malgrat la derrota (917-87). «Estic realment orgullós del Santi, va tenir moltes oportunitats avui i les va aprofitar pràcticament totes», va dir el tècnic Taylor Jenkins sobre el jugador canari, elegit al lloc 30 del passat ‘draft’ per convertir-se en el primer jugador espanyol que arriba a l’NBA procedent de la Lliga universitària.

«Va ser el meu millor partit fins ara, crec que tot va funcionar bé», va dir Aldama sobre la seva actuació. «Crec que el poder entendre el joc i conèixer millor aquests tipus ajuda. Sabia que era qüestió de temps i estic realment emocionat pel que ve».

«Vaig aprendre un munt de la Summer League. Crec que el principal assumpte és el ritme del joc i aprendre d’on venen els meus tirs. En defensa necessitem parlar i comunicar-nos molt», va prosseguir l’ala pivot de 20 anys i 2,11 d’estatura. «Crec que Clarke i jo hem parlat molt aquesta nit. Així que crec que he d’aprofitar aquests partits, veient-los i pensant sobre on hauria d’haver sigut. He après molt, tenim un gran ‘staff’ tècnic i gent que m’ha ajudat», va ressaltar el canari.

Instint natural

Notícies relacionades

«Té instints naturals per ser a la pista, està realment dotat, per això és pel que ens vam enamorar d’ell en el procés del ‘draft’. La seva habilitat per tallar, però també el seu físic a prop del cèrcol i altura per capturar rebots i protegir el cèrcol condicionant tirs. Va ser realment bo i crec que va fer una gran feina en l’un contra un», va remarcar Taylor Jenkins a la sala de premsa.

Aldama està cridat a ser un dels projectes a llarg termini més interessants dels Grizzlies, que han demostrat que saben moure’s bé en les eleccions baixes del ‘draft’ fent-se amb jugadors com Dillon Brooks, Brandon Clarke o Desmond Bane, entre altres.