NBA

Andrew Wiggins es vacuna a temps per començar pretemporada amb els Warriors

Andrew Wiggins es vacuna a temps per començar pretemporada amb els Warriors

Usa Today Sports

1
Es llegeix en minuts

L’aler canadenc Andrew Wiggins ha rebut la vacuna contra la Covid-19 a temps per començar aquest dilluns la pretemporada de l’NBA amb la resta de la plantilla dels Golden State Warriors. «Andrew s’ha vacunat», va anunciar el tècnic dels Warriors, Steve Kerr.

La reticència inicial de Wiggins anava en contra de les restriccions del Departament de Salut Pública de San Francisco, que recentment va anunciar que qualsevol persona de 12 anys o més ha d’estar completament vacunada per assistir a esdeveniments sota sostre. Wiggins va afirmar dilluns passat que era el seu problema si perdia part del seu salari cada partit que deixés de jugar amb els Warriors per no estar vacunat.

L’aler canadenc, abans, va sol·licitar a l’NBA una exempció religiosa per justificar la seva decisió de no rebre la vacuna, però la lliga la va rebutjar.

El Departament de Salut Pública de San Francisco ha escollit el 13 d’octubre com a data límit perquè les empreses locals tinguin vacunat tot el seu personal.

Notícies relacionades

La temporada regular començarà el 21 d’octubre i l’equip de Wiggins debutarà aquell dia davant Los Angeles Clippers.

Kerr va afirmar aquest diumenge que amb el canadenc, l’equip de Golden State té ja immunitzats tots els seus jugadors i entrenadors.