A la NBA

LeBron James, baixa indefinida per un esquinç de turmell

  • L’aler dels Lakers, que van perdre davant Atlanta (99-94), va patir una forta torçada després de xocar amb Solomon Hill

LeBron James, baixa indefinida per un esquinç de turmell
1
Es llegeix en minuts

L’estrella dels Lakers de Los Angeles LeBron James ha patit un esquinç al turmell i estarà fora de les pistes de manera indefinida, segons va anunciar el seu equip aquest dissabte. 

James va sortir del partit –que els Lakers van perdre per 99-94 davant els Hawks d’Atlanta– en la primera meitat de la trobada, després que Solomon Hill xoqués amb el seu turmell dret. 

James va tirar una cadira per la frustració quan es dirigia al vestuari i, després del partit, se li van practicar radiografies i una ressonància magnètica al turmell dret. 

Notícies relacionades

Quant a la seva actuació abans de la lesió, en la primera possessió dels Lakers fora del temps mort, va connectar un triple, elevant la seva línia d’estadístiques a 10 punts en tirs de 3 de 6, mantenint intacta la seva ratxa de 1.036 partits consecutius –inclòs dissabte– i anotant 10 punts o més

Els Lakers van demanar un altre temps mort poc després i James es va retirar del joc definitivament quan quedaven 10 minuts al segon quart, quan els Lakers perdien per 34-30.