EL 'DRAFT' DE L'NBA 2020

Oklahoma traspassa Ricky Rubio a Minnesota, el seu tercer equip en tot just tres dies

El base català torna a l'equip on va debutar als EUA i hi va jugar sis temporades

lmendiola55895604 kissimmee  united states   08 08 2020   phoenix suns guard r201116195902

lmendiola55895604 kissimmee united states 08 08 2020 phoenix suns guard r201116195902 / ERIK S LESSER

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

Era una probabilitat bastant alta i les hores prèvies a la cerimònia del ‘draft’ ho van acabar confirmant. El futur de Ricky Rubio no passarà pels Oklahoma City Thunder, l’equip al qual va ser traspassat fa tot just 72 hores, des dels Phoenix Suns en un intercanvi amb Chris Paul, sinó que Oklahoma ha utilitzat al base del Masnou, de 30 anys, com a moneda de canvi.

Tot just unes hores abans que es decidís el destí dels millors universitaris en la cerimònia del ‘draft’, Oklahoma va incloure Ricky en una operació de traspàs, que el portarà als Minnesota Timberwolves, l’equip en el qual va començar tot el seu periple a l’NBA el 2011, on va jugar durant sis temporades, i on l’internacional espanyol va ser molt ben rebut, com si fos una estrella, i és un jugador molt estimat. 

Cares conegudes

Notícies relacionades

A canvi del traspàs de Ricky, Oklahoma ha rebut el número 17 del ‘draft’, amb el qual han seleccionat el serbi Aleksej Pokusevski, i envien Ricky, així com dues eleccions amb el número 25 i el número 28.

Per a Ricky és una bona operació, ja que no tenia cap interès a jugar a Oklahoma, i recalarà en un club on es retrobarà amb un tècnic amb qui manté una excel·lent relació, Ryan Saunders, i amb un bloc que ha de créixer amb la presència de dues estrelles del campionat, D’Angelo Russell i Karl Anthony Towns, que acaba de veure’s afavorit amb l’elecció del número u del ‘draft’ Anthony Edwards, i on podria continuar un altre jugador espanyol, Juancho Hernangómez, que és agent lliure restringit i té moltes opcions de continuar.