Els Mavericks donen la sorpresa i empaten amb els Clippers

Doncic va ser determinant en el triomf del conjunt de Dallas

segea54561904 kissimmee  united states   20 08 2020   dallas mavericks gua200820164448

segea54561904 kissimmee united states 20 08 2020 dallas mavericks gua200820164448 / JOHN G MABANGLO

1

Els Mavericks de Dallas van confirmar que saben jugar i guanyar com un equip, malgrat tenir a la banqueta l’escorta estrella, l’eslovè Luka Doncic, i van donar la sorpresa de la tercera jornada dels ‘play-off’ al vèncer els favorits, Los Angeles Clippers. Mentre que els Jazz de Utah i els Celtics de Boston van atropellar els seus rivals dels Nuggets de Denver i els Sixers de Filadèlfia per empatar (1-1) i posar-se (2-0) en les seves respectives sèries de primera ronda que disputen al millor de set.

Doncic va aconseguir que els Mavericks juguessin com un equip i el resultat va ser el triomf fàcil que van aconseguir davant els Clippers (127-114), que els va permetre empatar 1-1 la sèrie que juguen al millor de set. L’exjugador del Reial Madrid, amb 28 punts, 22 aconseguits en la primera part, va tornar a ser el líder de l’atac dels Mavericks, però aquesta vegada per fer que també estigués repartit i implicant en la tasca d’equip uns altres cinc companys que van aconseguir números de dos dígits, inclosos tres reserves que van ser el factor sorpresa guanyador.

L’exjugador del Reial Madrid després de mantenir l’equip al capdavant del marcador en la primera meitat amb parcial de 61-56, en la segona, problemes amb les personals el van obligar a quedar-se a la banqueta i aquí va ser quan els Mavericks van consolidar la victòria.