GEST D'ALTRUISME

La propietària dels Pelicans (NBA) i els Saints (NFL) dona un milió de dòlars contra el coronavirus

Gayle Benson garanteix el salari de tots els treballadors discontinus del pavelló de Nova Orleans mentre duri l'aturada

Un dòlar per la venda de cada cervesa Benson's Dixie Beer anirà al fons per a empleats de l'Associació de Restaurants de Lousiana.

jdomenech52781726 files  in this file photo taken on march 6  2020 zion willia200317101643

jdomenech52781726 files in this file photo taken on march 6 2020 zion willia200317101643 / JONATHAN BACHMAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La propietària dels Pelicans de Nova Orleans (NBA) i dels Saints (NFL), Gayle Benson, ha creat un fons econòmic amb un milió de dòlars per ajudar persones afectades pel coronavirus. Els dos equips van emetre un comunicat en el qual precisen totes les iniciatives d’aquesta donació que es canalitzarà a través del Gayle Benson Community Assistance Fund.

«Ens hem reunit i hem planejat una resposta des que l’NBA va suspendre els partits», va assenyalar Benson en un comunicat. «La nostra principal discussió ens ha portat al que creiem que és la millor manera d’ajudar a cobrir les necessitats de la nostra comunitat». Benson va apel·lar a la unitat de la societat i a la necessitat de correspondre als aficionats pel recolzament donat als seus equips professionals de bàsquet i futbol americà.

Per exemple, part d’aquests diners es destinaran a les persones afectades per la suspensió dels partits de l’NBA. Tots els empleats dels Pelicans que treballen només els dies de competició tindran els seus salaris garantits mentre duri l’aturada.

Un total del 100.000 dòlars anirà al fons New Orleans Business Alliance per ajudar treballadors de la ciutat.

Notícies relacionades

Un dòlar per la venda de cada cervesa Benson’s Dixie Beer es donarà al fons d’ajuda per a empleats de l’Associació de Restaurants de Lousiana.

Williamson va fer el primer pas

La setmana passada, l’ala pivot dels Pelicans, Zion Williamson, va donar els diners que es necessitessin per cobrir els salaris dels treballadors del Smoothie King Center, el pavelló de l’equip de Nova Orleans, durant els pròxims 30 dies. El club va avançar que faria el segon pas, tot i que necessitava abans fer consultes de tipus legal, ja que l’equip no és propietari del camp.