domini a l'NBA

Els Lakers aconsegueixen la setena victòria consecutiva

L'equip no va comptar amb Lebron James, que estava lesionat

lakers

lakers

1
Es llegeix en minuts

El domini de Los Angeles Lakers en la Conferència Oest es va mantenir una jornada més i, malgrat l’absència de l’aler estrella Lebron James, van aconseguir la setena victòria consecutiva, la millor ratxa actual de l’NBA.

D’altra banda, els Warriors van concedir la tercera derrota contra els Lakers. L’equip, que es va mantenir en dotze victòries a les últimes 14 recepcions, estava debilitat per les lesions d’alguns jugadors, així que no van poder vèncer els Lakers i ara mateix es troben en el rànquing amb el pitjor rècord de la temporada. 

Notícies relacionades

Els Lakers aquesta vegada no van tenir el recolzament del Rei James, ja que un dolor a l’engonal que havia patit a la temporada anterior va tornar a aparèixer, però això no va impedir que l’equip aconseguís la victòria, una més contra un equip de la Conferència Oest, un nou rècord de l’NBA. Al seu lloc, va jugar el veterà base Bajo Rondo, que va sortir al seu lloc titular i va anotar 12 punts amb 6 assistències.  

El pivot Anthony Davis va aconseguir 23 punts i sis rebots que el van portar al capdavant de l’exhibició contra els Warriors de Golden StateKyle Kuzma va agregar 18 punts en 28 minuts, mentre que Draymond Green, l’únic supervivent dels més grans dels Warriors, va ser descartat després d’una segona falta tècnica just abans del descans.