actualitat de l'NBA

LeBron James segueix amb xifres màgiques amb els Lakers

El conjunt de Los Angeles venç els Nuggets a la pròrroga amb un triple-doble de la seva gran estrella

Feb 12, 2020; Denver, Colorado, USA; Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) walks off the court after a game against the Denver Nuggets at the Pepsi Center. Mandatory Credit: Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports

Feb 12, 2020; Denver, Colorado, USA; Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) walks off the court after a game against the Denver Nuggets at the Pepsi Center. Mandatory Credit: Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports / Isaiah J. Downing (USA TODAY Sports)

1
Es llegeix en minuts

LeBron James va aportar un triple-doble al capdavant de l’atac dels Lakers de Los Angeles, que van guanyar 116-120 en el temps de pròrroga als Nuggets de Denver. Els Lakers acaben la primera meitat de la temporada amb avantatge de quatre partits sobre els Nuggets de Denver, segons en la Conferència Oest. Els Lakers van millorar el seu rècord a 23-5 al campionat.

Notícies relacionades

En 42 minuts de joc, James va obtenir 32 punts, 12 rebots i 14 assistències a l’anotar 15 de 29 llançaments de camp, inclòs 1 de 7 triples i 1 de 4 des de la línia de personal. Va ser el 12è triple-doble de James aquesta temporada.

 Anthony Davis va aconseguir doble-doble de 33 punts i 10 rebots, mentre que el reserva Dwight Howard també va tenir doble-doble a l’aconseguir 14 punts i 11 rebots. Davis va anotar set dels seus 33 punts a la pròrroga. Pels Nuggets, Jamal Murray va aconseguir doble-doble de 32 punts i 10 assistències. Nikola Jokic va tenir 22 punts i 11 rebots, mentre que Gary Harris en va sumar 13 per a l’equip de Denver.