la investigació

La densa boira pot ser la causa de l'accident de Kobe Bryant

L'helicòpter es va estavellar en un pendent i es va incendiar a causa de la gran quantitat de combustible que portava

bryant-2

bryant-2 / Chris Szagola (AP)

1
Es llegeix en minuts

Tot i que amb prou feines han començat les investigacions sobre els motius de l’accident d’helicòpter que va causar la mort a l’exjugador dels Lakers, Kobe Bryant, a la seva filla Gianna, de 13 anys, i a set persones més, alguns investigadors aventuren com a possibilitat la boira. Poc abans de les 10 del matí hora local, l’helicòpter en què viatjava Bryant, de 41 anys, va impactar a la zona muntanyosa de Calabasas (Califòrnia), i va causar la mort dels nou ocupants.

Notícies relacionades

L’helicòpter es va estavellar contra un pendent i va esclatar en flames, ja que, com que amb prou feines portava 40 minuts de vol, encara tenia una gran quantitat de combustible. El portaveu del departament de policia de Los Angeles, Josh Rubenstein, va indicar que la divisió de recolzament aeri del departament va decidir que els seus helicòpters es mantinguessin a terra al matí a causa de les condicions de boira i que no van volar fins a la tarda. Mentrestant, la Junta Nacional de Seguretat del Transport va enviar un grup d’investigadors especialistes en accidents, va anunciar Christopher O’Neil, portaveu de la Junta.

Per la seva banda, Kurt Deetz, un expilot d’Island Express Helicopters que solia transportarBryant en aquest mateix helicòpter, va recordar que les condicions climàtiques a Van Nuys eren dolentes diumenge al matí. Va afegir que la nau estava en perfectes condicions i que l’accident va ser causat probablement pel mal temps i no per problemes mecànics. «La probabilitat d’una fallada en un bimotor, en aquest model d’helicòpter, simplement és gairebé inexistent», va valorar Deetz.

Temes:

Kobe Bryant