la conferència oest

Ricky Rubio diu adeu als 'play-off'

Els Utah Jazz cauen davant dels Rockets de Houston de forma clara per un 4-1 en el total de l'eliminatòria

Utah Jazz guard Ricky Rubio, right, is fouled by Houston Rockets guard Chris Paul, left, as he drives to the basket during the second half in Game 5 of an NBA basketball playoff series, in Houston, Wednesday, April 24, 2019. (AP Photo/David J. Phillip)

Utah Jazz guard Ricky Rubio, right, is fouled by Houston Rockets guard Chris Paul, left, as he drives to the basket during the second half in Game 5 of an NBA basketball playoff series, in Houston, Wednesday, April 24, 2019. (AP Photo/David J. Phillip) / David J. Phillip (AP)

1
Es llegeix en minuts

James Harden va tornar a sorgir amb els punts decisius que van permetre als Rockets de Houston guanyar per 100-93 els Jazz de Utah en el cinquè partit de l’eliminatòria de la primera ronda dels ‘play-off’ de la Conferència Oest que van guanyar per 4-1 al millor de set. D’aquesta manera, Ricky Rubio va dir adeu a la competició.

Notícies relacionades

Harden, que no va tenir la seva millor inspiració encistelladora, va fallar 16 de 26 tirs de camp, inclosos nou de 12 triples, al final va anotar els punts decisius en els últims minuts, que van ser els que van assegurar la victòria dels Rockets, que per segona temporada consecutiva eliminen els Jazz als ‘play-off’.

El paper de Ricky

Malgrat la derrota i l’eliminació, Ricky Rubio va sorgir com el gran líder que els va mantenir en el partit fins que van arribar els punts decisiusde Harden  Paul des de la línia de personal. Rubio va acabar amb un doble doble de 17 punts i 11 assistències en els 35 minuts que va jugar, i va ser el segon màxim encistellador dels Jazz, que van tenir cinc jugadors amb nombres de dos dígits, inclòs l’escorta aler reserva Royce O’Neale, que va ser el líder amb 18 gols. El jugador del Masnou va anotar 7 de 15 tirs de camp, inclòs un triple de cinc intents, i en va encertar 2-2 des de la línia de personal.