OKLAHOMA 119-103 LAKERS

Un Westbrook de rècord aconsegueix el segon doble triple-doble en la història de l'NBA

El base dels Thunders va aconseguir una marca històrica de 20 punts, 20 rebots i 21 assistències, i atrapa Wilt Chamberlain, que ho va aconseguir el 1968

aguasch47613286 oklahoma city thunder guard russell westbrook  0  gestures t190403111558

aguasch47613286 oklahoma city thunder guard russell westbrook 0 gestures t190403111558 / Sue Ogrocki

1
Es llegeix en minuts

Les estrelles de l’NBA ens continuen sorprenent cada dia i en totes les jornades sempre tenen una sorpresa guardada. Dimecres a la matinada, Russell Westbrook va fer història a l'aconseguir el segon doble triple-doble en tota la història de l’ NBA amb 20 punts, 20 rebots i 21 assistències, després de Wilt Chamberlain en la temporada 1968, amb 22 punts, 25 rebots i 21 assistències.

L'actuació estel·lar del base estrella dels Oklahoma Thunders  va ser clau per al triomf dels seus per 119-103 davant els Los Angeles Lakers, que ja no tenen possibilitats de classificar-se per a la posttemporada i tampoc no van poder comptar amb Lebron James, descartat fins a la pròxima temporada ja que té una lesió a l'engonal.

Westbrook va aconseguir el doble triple-doble en l'últim minut del partit quan va capturar un rebot. En aquell moment, els fanàtics dels Thunders al Cheseapeake Energy Arena es van adonar de la gesta que havia aconseguit Russell i es van posar drets i li van dedicar una gran ovació.

Quant a només triples-dobles, és el que fa 135 que el jugador nord-americà ha aconseguit com a professional i està a només tres d'igualar el llegendari Magic Johnson (138), que ocupa el segon lloc en la llista dels màxims de tots els temps. Oscar Robertson, jugador americà de l’ NBA als anys 60, amb 181 triples-dobles, ocupa la primera posició.

Al final del partit Russell va dedicar el triomf i la seva marca històrica al seu amic Nipsey Hussle, raper nord-americà que va ser assassinat diumenge passat en un tiroteig a Los Angeles

Notícies relacionades

"Agraït de jugar a bàsquet, però el que vaig aconseguir no va ser per a mi, va ser per al meu germà, per a Nipsey", va declarar Westbrook després del final del partit a la cadena TNT. "Descansa en pau, Nipsey. Estic agraït de competir al màxim nivell, de tenir aquests companys d'equip, humils i sacrificats amb qui puc jugar a l'esport que estimo", va acabar dient.