SORTIDA INESPERADA

Els Thunder rescindeixen el contracte d'Álex Abrines

L'aler mallorquí de 25 anys amb prou feines participava en l'equip des de desembre

abrines-2

abrines-2

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

Álex Abrines ja no és jugador delsThunder.  Aquest dissabte, l’equip de l’NBA va decidir rescindir el contracte amb el jugador mallorquí, de 25 anys, que afrontava la seva tercera temporada a la plantillad’Oklahoma.  La decisió, presa de comú acord entre les dues parts, obre un període de 48 hores perquè pugui firmar per qualsevol altre equip de l’NBA i, una vegada passat aquell temps, l’aler tindrà llibertat per fitxar per qualsevol club a Europa.

El misteri embolcalla la situació de l’exjugador del Barça que només ha jugat dos partits des del mes de desembre passat. els Thunder van informar que l’absència, en principi, era per malaltia. Però després es van limitar a assenyalar que la baixa era per problemes personals. En cap moment ha transcendit més informació sobre el jugador internacional.

El comunicat del club, que firma el director esportiu Sam Presti, només explica que Abrines ha sigut acomiadat, tot i que algunes fonts asseguren que la marxa del jugador s’ha produït de mutu acord.

Notícies relacionades

Fins a la seva baixa el mes de desembre, Abrines havia entrat amb certa regularitat en els plans del tècnic Bill Donovan, amb una mitjana de 5,3 punts i 1,5 rebots en 19 minuts, uns números semblants als de les seves dues primeres temporades.

Abrines va arribar als Thunder  el juliol del 2016 amb una oferta en ferm de l’equip de l’NBA per tres temporades per una xifra entorn dels 18 milions de dòlars. Per sortir del Barça, en què acabava de renovar el seu contracte, el jugador mallorquí va haver d’abonar una clàusula de rescissió de 2,2 milions.