SORPRESA A L'NBA

Curiós: guanya els Lakers i el destitueixen com a entrenador

Els Timberwolves acomiaden el tècnic Thibodeau després de la victòria contra el conjunt de Los Angeles per 108 a 86

thibodeau

thibodeau / Stacy Bengs (AP)

1
Es llegeix en minuts

La directiva dels Timberwolves de Minnesota va acomiadar l’entrenador i president d’operacions de l’equip, Tom Thibodeau, després que l’equip hagués guanyat per 108-86 Los Angeles Lakers. La sortida de Thibodeau, que deixa l’equip amb marca perdedora de 19-21, permet a la directiva tornar a començar un altre procés de reconstrucció amb personal nou en el departament tècnic.

Els Timberwolves en l’actualitat ocupen l’11è lloc en la Conferència Oest, cosa que significa que estan lluny de competir per arribar als ‘play-off’. D’acord amb diverses fonts periodístiques, el CEO de l’equip, Ethan Casson, i el gerent general, Scott Layden, van ser els encarregats d’anar a l’oficina de Thibodeau, al Target Center, i li van comunicar la decisió.

Els candidats

Notícies relacionades

Thibodeau, d’acord amb les mateixes fonts, va rebre la notícia amb sorpresa, ja que no s’esperava que fos acomiadat en aquests moments de la competició. L’exentrenador dels Bulls, ho va ser fins al mes passat, Fred Hoiberg i l’analista de televisió i exjugador Chauncey Billups són considerats com a candidats als llocs de gerent general o entrenador, tot i que l’organització dels Timberwolves encara no ha començat converses oficials amb cap.

D’acord a fonts pròximes a l’equip, l’amo dels Timberwolves, Glen Taylor, té com a favoritHoiberg, però també és el màxim candidat a ocupar el lloc d’entrenador dels Bruins d’UCLA dins del bàsquet universitari.