ESPANYOLS A L'NBA

Ibaka surt victoriós en el seu duel davant de Ricky Rubio

Juancho Hernangómez disfruta del triomf dels Nuggets

Jan 1, 2019; Toronto, Ontario, CAN;  Toronto Raptors center Serge Ibaka (9) shoots for a basket over Utah Jazz forward Jae Crowder (99) in the first half at Scotiabank Arena. Mandatory Credit: Dan Hamilton-USA TODAY Sports

Jan 1, 2019; Toronto, Ontario, CAN; Toronto Raptors center Serge Ibaka (9) shoots for a basket over Utah Jazz forward Jae Crowder (99) in the first half at Scotiabank Arena. Mandatory Credit: Dan Hamilton-USA TODAY Sports / Dan Hamilton (USA TODAY Sports)

1
Es llegeix en minuts

La primera jornada de l’any nou a l’NBA va permetre veure en acció quatre jugadors espanyols amb Serge Ibaka Juancho Hernangómez que van disfrutar del triomf amb els seus respectius equips dels Raptors de Toronto i els Nuggets de Denver. Mentre que als bases Ricky Rubio i José Manuel Calderón els va tocar la creu de la moneda amb una derrota dels seus respectius equips, els Jazz de Utah i els Pistons de Detroit.

Ibaka no va brillar en el joc individual, però sí que va fer una bona tasca d’equip a l’aportar vuit punts que van ajudar els Raptors a vèncer per 122-116 els Jazz. L’internacional espanyol va estar 30 minuts sobre la pista i va anotar 3 de 10 tirs de camp, incloent-hi 1 triple de 3 intents, 1 de 4 des de la línia de personal.

Bona direcció

 Rubio, per la seva banda, en el seu duel davant d’Ibaka, es va mantenir en la seva línia de joc ofensiu inconsistent a l’aportar 14 punts després d’anotar 6 dels 17 tirs de camp que va intentar, incloent-hi els 4 intents de triple que va fallar, i va encertar 2 de 3 des de la línia de personal. El jugador del Masnou, que va disputar 31 minuts, va tenir millor rendiment en la direcció de l’equip al repartir vuit assistències; a més, va capturar quatre rebots defensius, va fer un tap i va perdre dues pilotes.

Notícies relacionades

El menor dels germans Hernangómez va complir el seu rendiment individual i va aportar vuit punts com a titular dels Nuggets, que van vèncer de locals per 115-108 els Knicks de Nova York. L’exjugador de l’Estudiantes va anotar 2 de 4 tirs de camp, que van ser tots llançaments de tres, i va estar perfecte des de la línia de personal amb 2 de 2.

Calderón va continuar com a reserva dels Pistons, però va acabar sense anotació en els 16 minuts que va disputar durant el partit que el seu equip va perdre de visitant per pallissa de 121-98 contra els Bucks de Milwaukee. El jugador de Villanueva de la Serena, que va fallar els cinc tirs de camp que va intentar, incloent-hi quatre intents de triple, va limitar la seva aportació a dos rebots defensius, va fer una assistència, va perdre una pilota i va cometre dues faltes personals.