Els Rockets derroten els Jazz per 102-97

ricky-2

ricky-2 / Eric Christian Smith (AP)

1

Res atura la inspiració encistelladora de l’escorta James Harden, que va aportar 47 punts i va liderar de nou l’atac dels Rockets de Houston que es van imposar per 102-97 als Jazz d’Utah i van aconseguir el quart partit victoriós consecutiu. L’estrella dels Rockets, que hores abans del partit va rebre el premi de jugador de la setmana, el primer d’aquesta temporada, va anotar 14 de 31 tirs de camp, incloent-hi 4 de 12 intents de triple i 15 de 16 des de la línia de personal.

Ricky Rubio, per la seva banda, va jugar 35 minuts en què va anotar 5 de 10 tirs de camp, inclosos 2 de 5 triples, i no va anar a la línia de personal. El jugador del Masnou va capturar quatre rebots, inclosos tres de defensius, va repartir quatre assistències, va recuperar una pilota i en va perdre set, dels 23 que va acumular el seu equip; els Rockets, 17.

Segona derrota consecutiva

La derrota, segona consecutiva, va deixar els Jazz amb marca de 14-17 després d’haver perdut quatre dels últims cinc partits disputats. "El fet que hàgim perdut no significa que l’equip estigui en crisi", va declarar Rubio a Efe. "Al contrari, crec que hem jugat un gran partit, tot i que hem comès errors que ens han impedit aconseguir la victòria". Rubio també va reiterar que es trobava "molt bé" en el seu joc individual.