Ibaka trenca el seu rècord d'anotació contra el seu exequip i Ricky Rubio torna a brillar

L'hispanocongolès va anotar 31 punts i la cistella guanyadora en el seu millor partit a Orlando contra els Thunder

 

  / AP / ALONZO ADAMS

1
Es llegeix en minuts
ÀLEX SOLER / BARCELONA

Serge Ibaka va ser traspassat aquest estiu d'Oklahoma a Orlando a canvi del jove Victor OladipoIlysasova i els drets de Domantas Sabonis. Un preu d'acord amb la qualitat de l'hispanocongolès que se n'anava a jugar a uns Magic en reconstrucció lluny d'aspirar, encara, a 'play-offs'.

La història, no obstant, és capritxosa i va voler que aquest diumenge, en el retorn al Chesapeake Energy Arena, que va ser casa seva durant vuit anys, Ibaka superés la seva millor marca anotadora i decidís el partit amb una cistella guanyadora. Al final, els de Florida se'n van anar d'Oklahoma amb una valuosa victòria (117-119).

L'internacional espanyol va sumar un total de 31 punts al final del seu millor partit de la campanya. Per vèncer, no obstant, els Magic van haver de patir, i molt, la piconadora que és Russell Westbrook, que va acabar amb un altre triple-doble però que aquesta vegada no va servir de res (41+16+12). L'estrella dels Thunder ha aconseguit 40 triple-dobles en la seva carrera i està a quatre de ser el jugador en actiu que més vegades ha aconseguit aquesta proesa. Només Lebron James (43) el supera en aquest registre.

Alex Abrines va anotar set punts en els 19 minuts que va passar sobre el parquet. L'exblaugrana està entrant en la rotació i disposa de minuts durant tots els partits. Falta veure si pot fer un pas endavant que el consolidi a la plantilla dels Thunder.

ELS WOLVES DE RICKY I WIGGINS

Els Minnesota Timberwolves van jugar el seu millor bàsquet des que es va iniciar la temporada per guanyar amb molta contundència Los Angeles 'Baby' Lakers. Els angelins, que destaquen aquest any per la joventut i l'empenta de la seva plantilla, no van poder fer res per evitar la debacle. Els Wolves necessitaven la victòria ja que la seva campanya està sent bastant irregular. Per això, Ricky Rubio va aportar 10 punts i va donar 10 assistències als seus companys. 

Notícies relacionades

El punt diferencial en aquest partit del conjunt de Minnesota, i que els va permetre guanyar amb tanta solvència, va ser Andrew Wiggins. El número u del Draft del 2014 va empènyer el seu equip i va sumar 47 punts, la marca més alta de la seva carrera. 14 de 21 en tirs de camp que van enfonsar els angelins en la seva visita al Target Center. Escudat per Ricky i pel sempre contundent Karl Anthony-Towns (22+12).

Els Wolves de Wiggins (21 anys), Towns (20 anys) i Zach LaVine (21 anys) també són un equip joveníssim amb un futur molt prometedor. Thibodeau, el seu tècnic, ha de cuidar i fer créixer una generació que podria ser històrica.