NBA

Abrines: "Jugar a la NBA és un somni fet realitat"

L'aler dels Thunder espera que l'afició del Barça entengui la seva marxa

 

  / NBA

1
Es llegeix en minuts

Álex Abrines tornarà a Barcelona amb el seu nou equip, els Oklahoma City Thunder, per jugar contra el Barça el 5 d'octubre. El conjunt de la NBA també s'enfrontarà al Madrid dos dies abans a la capital.

El jugador mallorquí s'enfronta a la seva primera temporada a la NBA després de jugar al FC Barcelona. El salt a la lliga més important del món és un moment crític en la carrera dels jugadors.

Les altes exigències físiques la converteixen en una competició molt dura. Abrines ha parlat sobre la seva incursió a la lliga nord-americana durant el 'media day'. "Sé que el primer any serà dur. Hauré de donar el màxim de mi mateix. És possible que al principi no jugui gaire, però treballaré per ajudar l'equip. És un somni fet realitat".

WESTBROOK, COM A COMPANY

Els jugadors espanyols de la NBA ja l'han aconsellat i sap què es trobarà als Estats Units. El nou aler de l'Oklahoma preveu una competició totalment diferent de les europees.

El jugador de Mallorca compartirà vestidor amb una estrella de la NBA, Russell Westbrook, i amb un jugador jove i descarat com Victor Oladipo. Tots dos tenen característiques que poden beneficiar Abrines. “Amb Russell Oladipo tindré tirs clars de 3. Westbrook és molt bo, un dels millors jugadors de la NBA”, ha declarat. “N'aprendré molt de tots ells”.

LA TORNADA A BARCELONA

Álex Abrines torna a la ciutat on va jugar quatre temporades per seguir escalfant motors de cara a l'inici de la NBA. L'aler ha mostrat el seu desig que l'afició del Barcelona el perdoni per anar-se'n. “Espero que no estiguin enfadats. Suposo que m'aplaudiran. Crec que me'n vaig anar sense problema i els fans entenen que era la meva oportunitat de jugar a la NBA”.

Sobre el Barça també s'ha atrevit a pronunciar-se. “Han fet un bon equip, però l'Eurolliga serà més dura aquest any. Equips com el Fenerbahçe tenen un bon equip i més diners que els espanyols”, ha admès.

Notícies relacionades

El mallorquí s'emporta grans records de Barcelona i ha explicat el seu moment com a culer. “Guanyar la Lliga va ser increïble. Ningú s'esperava la nostra victòria perquè el Madrid estava jugant a un nivell molt alt”.

Els partits contra el Barça i el Madrid seran els únics que disputarà el conjunt d'Oklahoma en terreny espanyol. A Barcelona, el partit serà al Palau Sant Jordi el 5 d'octubre a les 20.30 hores.