LA RECEPTA

Fideuà de peix

1
Es llegeix en minuts

Montse Millán, empleada de la peixateria Peix Anna, al mercat de Les Corts, proposa una recepta senzilla: fideuà de peix.

INGREDIENTS

Peix per al brou (rap, galera i aranya)

Aigua

Nyora

Fideus número 2

All

Llimona

Oli d'oliva

Oli de gira-sol

Ou

PREPARACIÓ

Fregiu en una cassola la galera i després trinxeu-la perquè en surti el suc. Incorporeu-hi una nyora foradada i afegiu-hi la resta del peix i deixeu bullir en abundant aigua. Coleu-ho per treure'n impureses.

En una altra cassola de fang, fregiu-hi uns grans d'all tallats per la meitat fins que es tornin quasi negres. Afegiu-hi els fideus i torreu-los.

Notícies relacionades

Aneu incorporant-hi el brou de peix a poc a poc, fins que els fideus estiguin al punt. La proporció és més o menys dos vasos de brou per un got de fideus, que han de quedar ben secs.

Prepareu un allioli amb oli d'oliva i de gira-sol, sal, llimona i ou. Serviu-ho calent.