LA RECEPTA
Carn rostida al natural
Maria del Mar Ruano, propietària de la carnisseria Germans Ruano, proposa un plat molt fàcil i que conserva tot el sabor i les propietats de la carn. És un plat semblant al rosbif que no ha de passar pel forn. Es pot preparar en qualsevol època de l'any, ja que, si la carn és melosa, es pot consumir tant freda com calenta.
INGREDIENTS
Tros melós de vedella (peixet o bistec)
Llorer
Farina
All
Oli
Sal i pebre
PREPARACIÓ
Notícies relacionadesEn una paella, escalfeu l'oli amb el llorer i l'all. Arrebosseu la carn amb farina i poseu-la a la cassola i afegiu-hi sal i pebre al gust. Daureu-la a foc fort i després la coeu a foc lent durant 40 minuts. Deixeu-la refredar una mica abans de tallar-la.
Es pot acompanyar amb el mateix sofregit, o també amb un puré, salsa de bolets o verdures saltades. El que importa és no emmascarar el sabor de la carn. Si en sobra, una molt bona idea és picar o trossejar la carn i afegir-la a una amanida amb maionesa.
- CAS SANTOS CERDÁN-ÁBALOS Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- Tensió als Estats Units "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit
- Tensió als Estats Units Els EUA surten al carrer de forma multitudinària en protesta per Trump
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- Tempesta judicial i política La caiguda de Cerdán impulsa en el PSOE avançar les generals
- Defunció Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Acte del PP Feijóo demanarà la compareixença de Sánchez al Congrés perquè es «retratin» els seus aliats: «Si el segueixen recolzant, seran els seus encobridors»
- L’hora més crítica Sánchez acudirà dimecres a la sessió de control al Congrés per respondre per l’escàndol de Santos Cerdán
- Les gravacions del cas Koldo Koldo García va oferir al cap de la Policia Nacional avions d’Air Europa per deportar migrants magribins durant la covid
- Augmenten les probabilitats que un asteroide impacti contra la Lluna el 2032