LA RECEPTA

Carn rostida al natural

1
Es llegeix en minuts

Maria del Mar Ruano, propietària de la carnisseria Germans Ruano, proposa un plat molt fàcil i que conserva tot el sabor i les propietats de la carn. És un plat semblant al rosbif que no ha de passar pel forn. Es pot preparar en qualsevol època de l'any, ja que, si la carn és melosa, es pot consumir tant freda com calenta.

INGREDIENTS

Tros melós de vedella (peixet o bistec)

Llorer

Farina

All

Oli

Sal i pebre

PREPARACIÓ

Notícies relacionades

En una paella, escalfeu l'oli amb el llorer i l'all. Arrebosseu la carn amb farina i poseu-la a la cassola i afegiu-hi sal i pebre al gust. Daureu-la a foc fort i després la coeu a foc lent durant 40 minuts. Deixeu-la refredar una mica abans de tallar-la.

Es pot acompanyar amb el mateix sofregit, o també amb un puré, salsa de bolets o verdures saltades. El que importa és no emmascarar el sabor de la carn. Si en sobra, una molt bona idea és picar o trossejar la carn i afegir-la a una amanida amb maionesa.